Rozkládací stoly vám umožní pohostit i velkou návštěvu

Kdo by si nepřál, aby měl dostatek prostoru pro případ, že se u něj staví milovaní přátelé nebo vítaní členové rodiny? Právě v této chvíli se vyplatí mít po ruce rozkládací stoly. Jaké nabízejí výhody?

Na první pohled nejde nic poznat

Když se ocitnete v prostoru, kde jsou použity rozkládací stoly, na první pohled byste ani náhodou neřekli, že se tento kus nábytku dá nějak variabilně používat. Výsuvná část je umně skryta před zraky příchozích. Navíc je výsuvná část zcela kompaktní, a proto nebude při běžném používání stolu nikterak překážet. Při příchodu do místnosti, ani při každodenním hodování se tedy nad možností výsuvu nebudete vůbec zamýšlet. Stůl však bude připraven pro svou další funkci. Zde bude možnost zazářit.

Tradá! Nastává naprostá změna

Ve chvíli, kdy se dozvíte, že vás bude u stolu více než obvykle, je na čase použít tajnou vlastnost stolu. Stačí, když od sebe oddálíte jednotlivé desky stolu. Pod nimi je šikovně schovaná další deska, se kterou se vám podaří zvýšit počet hostů. Stačí, když desku vyjmete z úkrytu a připojíte ji do roviny stolu. Desky k sobě ještě jemným tahem přibližte tak, aby se všechny plochy dotýkaly a nevznikla nerovnost. Konečně se ocitáte v té nejlepší společnosti! Skutečně jste dosáhli toho, že můžete bez mrknutí oka pohostit i početnou návštěvu.

Snadný úklid a složení

Po dobře tráveném čase nadchází chvíle, kdy bude potřeba stůl uklidit a vrátit jej do původního stavu. Zde stačí, abyste stůl otřeli běžným způsobem a postarali se o to, aby na něm nezbyly nečistoty, mastnota, ani vlhkost. Dobře otřený stůl, který je suchý, se nyní může opět rozložit. Vyjměte středovou desku a uložte ji do odkládacího prostoru. Zbylé desky stolu k sobě jemným tahem přibližte a těšte se opět z prostoru, který v místnosti vzniknul.

Rozkládací stoly jsou snadné na obsluhu i na údržbu. Představují zajímavý solitér v prostoru, stejně jako originální stolové podnože.